Skolstarten och Skolavslutning

Skolstarten och Skolavslutning

Av av rnn.yqe.

Första året som ditt barn ska börja på skolan är ett spännande år. Man är mycket stolt över sitt barn och samtidigt lite orolig. Känslan när barnet kommer hem från skolan och berättar om hur roligt det var och allt dom lärt sig är verkligen underbart. När det första skolåret rör sig mot sitt slut så är det dags att planera ditt barns första skolavslutning. Ett stort kalas fyllt med ballonger och kakor är en bra början.

Skolstarten

Oftast har du och ditt barn hunnit vara på några besök på skolan så att barnet och du hinner lära känna personal och barn i samma klass. När första dagen börjar så följer en förälder med och skoldagen brukar bara vara en halvdag. Många skolor erbjuder barnen att stanna på fritids och ger dem möjligheten att fortsätta umgås med sina klass kamrater. Tänk på att skicka med extra kläder och nödvändiga saker till skolan. Informera personalen om allergier, mediciner eller andra behov. Fråga personalen på skolan om vad som behövs på första dagen och vad som kommer behövas hela skolåret.

Skolavslutningen

När den första skolavslutningen ska ske så är det extra roligt för barnet om det firas med ett stort kalas efter avslutningen. En stor fin tårta med kakor, bullar och barnets favorit dryck gör det extra härligt. Barnen älskar ballonger och dom kommer garanterat att flyga genom alla rummen. Skaffa många ballonger med olika mönster och färger, Kanske barnets favorit karaktär från en film. Ballongkungen har ett väldigt stort utbud av ballonger som du enkelt kan beställa. Tänk på att det är barnets dag, Gör allt för att göra dagen speciell för ditt barn. Bjud över släktingar och barnets kompisar. Varför inte göra ett storkalas för alla barnets kompisar.