Högtider och diverse kalas

Högtider och diverse kalas

Av av admin

Visst är det roligt med olika högtider och diverse kalas. Upp till en viss ålder så är barnkalasen väldigt uppskattade. Är man i tonåren så kanske man inte fortfarande har lika stort intresse för fiskdammen och prinsesstårtan. Även om presenter alltid kan vara trevligt att få så kanske man inte vill ha ett traditionellt barnkalas.

Om man nu ändå har barn i ålder för barnkalas så finns det många tips på denna sajt om just hur du går tillväga för att ordna ett ultimat kalas. Ni kanske har egna traditioner som ni brukar ha på era kalas och som man gärna inte går ifrån. Då kan det vara en idé att skapa nya traditioner när barnen växer upp och är i tidiga tonåren. Kalla det för något annat istället för kalas. Låt dotterns bjuda in sina kompisar på tjejmiddag eller liknande.

Temafester brukar alltid gå hem, be alla som kommer klä ut sig till någon kändis eller liknande. Se till så musiken är av den sorten som går hem hos ungdomarna som de nu faktiskt är. Det går att planera spellistor i Spotify innan festen börjar som spelas under festens gång. Det kan finnas färdiga spellistor som kan uppskattas.