Fotografera barnen

Fotografera barnen

Av av rnn.yqe.

Barn är väl något som är det mest fotograferade i en familj, och det är ju självklart att man vill ha kvar minnet från att de är små. Förr så gick man till en fotograf och satt på barnen det finaste de hade och kostade på ett eller ett par fotografier på barnen medans man idag slänger fram mobilen så fort de gjort något roligt.

Det är annorlunda hur vi hanterar foton och hur vi fotograferar. Framförallt sedan den smarta telefonen kom så har det blivit så mycket enklare att dokumentera våra barns framfart och uppväxt, men vad gör vi med våra bilder. Ligger de bara och skräpar på någon hårddisk? Dags att fundera på om ni ska göra något med bilderna som bara ligger där, ett tips är att få upp dina bilder på canvastavlor, gör ett collage av en mängd bilder för en tavla och välj ut den bästa bilden för att göra en tavla.

På så sätt så bevarar man bilderna för eftervärlden och man får glädje av dom dagligen istället för att de ligger på en hårddisk som man kolla igenom någon gång då och då. Nu kan fler få glädje av din fotokonst och du kan allt eftersom barnen växer upp beställa nya canvas som du kompletterar din samling med. Det kan bli en riktigt snygg samling av dina bästa bilder och minnen från det att barnen var små. När du ändå håller på att välja ut bilder från din hårddisk kan det vara bra att organisera upp din disk något, här hittar du bra tips på hur du får bättre ordning på dina bilder i din hårddisk.