Ett minne för livet

Ett minne för livet

Av av rnn.yqe.

När någon i din närhet fått barn så är det vanligt att man köper någon gåva eller present till båden den nyfödda och till föräldrarna. Det kan vara något praktiskt som kläder till barnet och något som har med föräldraskap till föräldrarna. Det kan också vara något som blir ett minne för livet och som kan tittas på år efter att barnet är fött.

Att hitta presenter är inte alltid det enklaste och man kanske söker efter något som kan finnas kvar år efter år. Då kan vi tipsa om Birth Poster Design. Den svenska Illustratören Märta Lindquist har tagit fram en poster där man får sitt nyfödda barn illustrerad med exakta mått. Man kan välja akvarell, tunn tuschlinje, pensel tusch, skuggad tusch eller kolteckning. Sedan så i sin beställning så skriver man in vilket namn barnet har fått, längd, vikt datum för födsel och även tid. Allt detta följer med på den poster man beställer. Det går också att välja på tre bakgrundsfärger.

Detta blir en gåva och ett minne för livet. Barnet blir printad i skala 1:1 så det är i naturlig storlek så att säga. Tänk när barnet i fråga växer upp och ser på sig själv. Detta tycker vi är en perfekt present till någon som nyss fått barn. Ja även det andra och kanske det tredje barnet. Tavlor om år efter år får följa med i flytt till nya hem och vara med i utvecklingen av familjens barn. Posters att titta på och minnas när barnen var nyfödda. Ett fint minne för livet, både för föräldrar, far- och morföräldrar och för barnen naturligtvis.