Dags för det årliga födelsedagskalaset

Dags för det årliga födelsedagskalaset

Av av admin

Varje år samma visa, är det dags för det årliga födelsedagskalaset. Du funderar säkert hur du ska göra annorlunda i år så det inte blir likadant som förra året. Det roliga med våra barn är att de bryr sig inte så mycket utan kan likaväl bli glad över en repris från förra året som om det blir något annorlunda.

Mycket är det vi vuxna som tror att de ska bli besvikna om det blir som tidigare år. Visst kan det vara skoj att hitta på något nytt men om det tryter med inspirationen så kan du med gott samvete återanvända fjolårets tema och lekar som användes på den festen. Gör som du brukar, titta in hos Partyhallen och lägg din beställning på de partyprylar du behöver för i år. det kan också vara så att barnen blir glada över en köpetårta om du inte har tid för att så och baka det mästerverk som du tidigare gjort.

Huvudsaken är oftast presenterna och få bjuda in sina kamrater till kalaset. Planera in lekar och annat som kan aktivera barnen, tänk dock på att ha något extra i bakfickan om det skulle uppstå lite tid över då inget händer. Sommartid är det alltid roligt att kunna vara utomhus om vädret tillåter, om inte så får det hållas till inomhus eller i ett större partytält. Avsluta alltid kalaset med den klassiska fiskdammen, det är skoj för alla barn att få med sig något hem som avslutning.